7 Temmuz 2012 Cumartesi

Kontakt 2

Selamlar! Geçen haftasonu Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılan Kontakt 2 etkinliğindeydim. Bir hafta geçti üzerinden hala kendime gelemedim ._.

Benim katıldığım ilk etkinlikti bu ve hayal ettiğimden çok daha güzeldi açıkçası. İlk defa cosplay yaptım. Oyunlar, standlar ve birçok şey vardı ama hepsine katılma fırsatım olmadı malesef. 2 gün bile yetmedi ._.
İstanbul'u birazcık bile bilmediğim için etkinlik başlamadan önce çeşitli semtlerde toplanan gruplardan birine katıldım. Birsürü otaku olarak kaynaşmamız çok sürmedi tabii ki. Alana vardığımda sadece internetten görüşmüş olduğum arkadaşlarmla karşılaştım ve bu gerçekten çok güzel bir şeydi. Herkes kostümleriyle uğraşıyor, birbirinin giyinmesine mayajına falan yardım ediyordu. Gerçekten o hazırlık aşamasında orada bulunmak ve "Peruğumu takmama yardım edebilir misiniiiiiiiz?" diye seslenebilmek paha biçilemez bir şey. Her iki gün de hazırlık faslı çok güzeldi. Hatta günün en güzel kısmıydı bile diyebilirim. cosplayler tamamlandıkça insanlar yukarı çıkıp etkinliklere ve oyunlara katılıyordu. FRP ve LARP kayıtları için geç kaldığımdan katılamadım fakat Go oynamayı ve zırh yapmayı öğrendim :3 Street Fighter, Diablo 3 ve LoL gibi oyunlar oynadık. Aynı zamanda Adeks'in düzenlediği LoL tunuvasının finallerini de izleme şansımız oldu. Kutu ve kart oyunlarının oynandığı ayrı bir alan vardı ve daha önce oynama şansı bulamadığım oyunları öğrendim.

Tabi ben genelde cosplayerları ağzının suyu akmış vaziyette izlediğimden birçok şeyi kaçırdığımı etkinlik bitince farkettim :D "Türkiyede çok süper cosplayerlar varmış yahu" dedirttiler. Mükemmel cosplaylere tanık olduk.

Birçok kişiyle tanıştım ve yeni arkadaşlar edindim. Bu çok uzun zamandır yaşadığım en güzel şeydi sanırım. Mutluluktan ağlayacağımı sandığım zamanlar bile oldu ki burada kesinlikle abartmıyorum. Bu yazımı okuyan ve okumayan herkese teşekkür ederim..

Şimdi de fotoğraflar: (Alican Kavrar'ın albümlerinden alınmıştır)

İlk gün yapılan yarışmada bayan yarışmacıların birincisi:


İlk gün yapılan yarışmada erkeklerin birincisi:


Bunlar da alandan resimler:






Bu da ben. İlk gün pek de sıradan olmayan (pembe saçlı olmamdan kaynaklanan) bir necromancer cosplayi yapmaya çalıştım. En iyi fotoğrafımın da Mei Misaki'ye bişi söylerken çekilmiş olması çok tuhaf  v.v



İkinci gün giydiğim kostümümden doğru düzgün bir fotoğraf yok malesef. Misaki'nin saçını örüyorum burda eheh :3 (Not: o kimononun bi tarafı uzun v.v)


Kısacası: HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ! (sayamadığım kaadr ço ksaat topuklu ayakkabılarla yürümekten ayak parmaklarımı hala hissetmiyorum. Ama o bile güzel geldi, o derece.)

4 yorum:

  1. Hani hani 2. güne değinmemişsin *-* Yok muydun ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mavi kimonom 2. gün giydiğim kostümdü :3 genel oalrak kontakttan bahsettim ben 1. gün 2. gün diye ayırmadım pek :D

      Sil
    2. Yoh kız mesela 1. gün kazananlarını yazmışsın. 2. güne de pek değinmemişsin gibi geldi *-* Ondan dedim.

      Sil
    3. 2. gün kazanan Ahri'ydi ama onun fotoğrafı yok ondan yazmadım :D

      Sil