5 Mayıs 2012 Cumartesi

Katekyo Hitman Reborn!

Selamlar! Bu benim ilk yazım hatta ilk blogum ._. Önce kendimi tanıtmak için bir yazı yazsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim. Aklıma gelen şeyleri buraya yazıp şizofrenlik yapmayı düşünüyorum. Bir nevi kendi kendime konuşacağım.
"Katekyo Hitman Reborn!" ya da nâmı diğer KHR izliyordum. 57. Bölümü bulabilirsem devam etmeyi düşünüyorum. 56'yı izledim en son ve yorumlarımı paylaşacağım burada.


Yukarıdakiler animede geçen karakterler. Baş karakter; ortaokula giden, not ortalaması yanlış hatırlamıyorsam 17,5 olan, beden eğitimi derslerine bile berbat, okulun en ezik öğrencisi Tsunayoshi Sawada (Yukarıdaki resimde tam ortadaki velet). Bir gün Tsuna'nın annesi posta kutusuna bırakılmış bir not buluyor ve nottaki numarayı arayıp özel bir öğretmen tutuyor. Özel öğretmen güüüüüya Tsuna'nın derslerine yardımcı olmak için tutuluyor. Ama bu özel öğretmen bir bebek! Hemde takım elbise giyen bir bebek! Adı Reborn.

Bu arada Tsuna'nın annesi çok tuhaf! Kadın her şeyi normal karşılıyor ya. Tabi ki bu durumu da anormal karşılamıyor ve Reborn, Tsuna'ya öğretmenlik yapmaya başlıyor. Ama sadece derslerine yardım etmiyor...

Bir gün Reborn,  Tsuna'yla okula giderlerken Tsuna'nın hoşlandığı kızı (Kyoko Sasagawa) görüyor ve Tsuna'yı tam anlamıyla iki kaşının ortasından özel bir kurşunla vuruyor. Vurduğu kurşunun adı "Son Arzu Kurşunu" ve bu kurşunla vurulan insanın ölürken pişmanlık duyduğu bir şey varsa, bunu gerçekleştirmek için hayata geri dönüyor. Gücü epey bir katlanıyor ve bilinçsizce son arzusunu yerine getirmeye çabalıyor. Bu şekilde Kyoko'ya aşkını ilan ediyor falan filan.

Tsuna, en büyük mafya ailesi olan Vongola ailesine mensup. Liderin soyundan geliyor. Dokuzuncu lider ve o sırada liderlik yapan adam, çok yaşlı ve yeni varis olarak Tsuna'yı seçmiş. Reborn'u da bir mafya reisi olması için Tsuna'yı eğitmekle görevlendirmiş.

Her shounen animede olduğu gibi zamanla yeni ve güçlü arkadaşlar ediniyor, güçleniyorlar ve sürekli karşılarına yeni rakipler çıkıyor. Gizemler ortaya çıkıyor. Hiçbir bölümde sıkılmadım ben daha zevkle izlenebilecek bir anime.

Tsunayoshi Sawada

Bu da Tsuna'nın Son Arzu Kurşunu'yla vurulduktan sonraki hali. Nedense kıyafetleri yırtılıyor ._. (Kafasında vurulduğu yerden de ateş çıkıyor ._.)

Katekyo Hitman Reborn. Yani tetikçi (hitman) öğretmen (kateikyoushi) Reborn. Şapkasındaki de şekil değiştiren bukalemun ortağı.

Tsuna'nın aşık olduğu kız, Sasagawa Kyoko

KYAAAA! Bu da benim favori karakterim!!

İzleyecek olanlara iyi seyirler! Ben Gokudera'ya erimeye gidiyorum!


6 yorum:

  1. İlk yorum benden olsun bari. Kyaaa Rina-chan'ım blog yapmış !!! Kyaaa beyaz saçlı velet çok şeker !!! Yine de izleyesim yok animeyi. İsimden kaybediyor güzelim ya.

    Yukardaki iletiyi tamamen silebilir misin ? :D Yanlışlıkla oldu o.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet beyaz saçlı velet çok şeker *.* Ve sildim :D

      Sil
    2. Sildiğin için saol bebeğim. :) [-kiss-]

      Yazılarının devamını bekliyorum. Biz hayranlarını sensiz bırakma. :P

      Sil
    3. gelicek tabi ki devamı *-* bol bol yazacağım *-*

      Sil
  2. Benden de 2. yorum *-*

    Yakın zamanda izlenecek anime arıyordum madem. Ben de bunu izleyeyim öneri babında *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyooo çok mutlu oldum ben şimdiii *-*

      Sil